امروزه به دلیل شلوغی شهر ها احتمال دزدی وسایل نقلیه بسیار افزایش یافته است. علاوه بر این شاهد دزدیده شدن کیف، وسایل ارزشمند، ربوده شدن افراد و یا گم شدن افراد سالمندی که دچار آلزایمر هستند شده ایم. برای رفع این مشکلات ردیاب هایی طراحی شده تا امنیت دارایی افراد و گاهی خود افراد تامین گردد. بنابراین با استفاده از ردیاب جیبی می توانید خیالی آسوده از بابت وسایل ارزشمند، افراد سالمند و یا کودکانتان داشته باشید.

ردیاب جیبی

معرفی ردیاب جیبی یا GPS

ردیاب جیبی و یا GPS همراه یک ابزار کوچک و کاربردی است. این وسیله به اطلاع داشتن از موقعیت های مکانی افراد کمک می کند.  ردیاب جیبی در واقع برای یافتن محل و ردیابی مورد استفاده افراد قرار می گیرد که در ابعاد کوچک طراحی شده تا به راحتی بتوان حتی در جیب قرار بگیرد.

ردیاب جیبی

معمولا این دستگاه در دو نوع ردیاب خودرو و ردیاب شخصی ساخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد.

برای مثال میتوان این دستگاه را در داخل چمدان و یا کیف قرار داده و از نگرانی خود برای ربوده شدن عزیزانتان کم کنید. این نوع GPS برای افرادی که دارای بیماری های خاص مثل آلزلیمر یا پارکینسون هستند که از اختلالات رفتاری رنج می برند، بسیار مناسب است.

ردیاب جیبی

موارد استفاده از این دستگاه ردیاب

این دستگاه پر کاربرد و مفید همچنین برای مشاغل امنیتی و سنگین مثل نیرو پلیس، آتشنشان ها، کارگران معدن، راننده های آژانس و نیرو های یگان ویژه کاربردهای منحصر به فردی داشته است.

این مشاغل دارای موقعیت های خطرناکی هستند که نیاز است موقعیت های خود را در زمان معرض خطر اعلام کنند. چرا که در چنین موقعیت هایی نیاز به کمک دارند. بنابراین از طریق این ردیاب ها در صورت لزوم برای حفظ امنیت و نجات آنها می توان اقدام کرد.

ردیاب جیبی

علاوه بر این ها ردیاب های جیبی برای حیوانات نیز قابل استفاده است. مثلا می توان به دلیل کوچک بودن ردیاب جیبی آن را به قلاده حیوان خانگی نصب کرد تا در صورت ربوده شدن متوجه شوید و نگران نباشید.

برخی از ردیاب ها قابلیت ضبط صدای محیط را هم دارند. این ویژگی برای حفاظت از کودکان نیز بسیار مناسب است.

با توجه به اینکه تمامی ردیاب ها دارای سیم کارت هستند، اما همه آنها دارای قابلیت تماس نخواهند بود. بنابراین برای رفع این مشکل در ردیاب های شخصی، ویژگی دیگری در نظر گرفته شده است. بر روی این دستگاه دکمه ای قرار داده شده به نام دکمه SOS یا درخواست کمک اضطراری، تا از طریق آن امنیت شما تامین شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *